Naša Ponuda

Apartmani Šmuketa nalaze se na otoku Čiovo samo 50 metara od gradske plaže i na oko 500 metara od stare jezgre grada Trogira koja je pod zaštitom UNSECO-a od 1997 godine. U mediteranskom okruženju, nedaleko od mora, naša kuća nudi Vam smještaj za dvanaest osoba u tri apartmana.

Apartman A 2+3/A:
Lijep jednosoban apartman u prizemlju kuće s velikom terasom. Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak u kojem se nalazi kompletno opremljena kuhinja te sofa koja se izvlaći u bračni krevet i fotelja koja se izvlaći u krevet za jednu osobu. Apartman je kompletno opremljen, TV-SAT, klima, internet, kupaona s tušem, kamin, kuhinja s svim pripadajučim elementima te osigurano parking mjesto. Kapacitet: 5 osoba.

Apatman A 2+3/B:
Jednosoban apartman u prizemlju s terasom. Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak u kojem se nalazi kompletno opremljena kuhinja te sofa koja se izvlaći u bračni krevet. Apartman je kompletno opremljen, TV-SAT, klima, internet, kupaona s tušem, kamin, kuhinja s svim pripadajučim elementima te osigurano parking mjesto. Kapacitet: 5 osoba.

Apartman A 2:
Studio apartman u prizemlju s terasom. Apartman se stoji od spavaće sobe s bračnim krevetom,  kuhinja s jedečim stolom te kupaone s tušom. Apartman je kompletno opremljen, TV-SAT, klima, internet,  kamin, kuhinja s svim pripadajučim elementima te osigurano parking mjesto.
Kapacitet: 2 osoba.

Početna Smještaj Rent a boat Foto Galerija Cijene & Rezervacije Lokacija Trogir
English Italiano Hrvatski